C/ Poeta Maragall, Sant Vicenç de Castellet 08295
938 33 22 44
emmsvc@svc.cat

Professorat

Vitalik BAGRIY

Professor de saxòfon, clarinet, flauta travessera, fiscorn, piano, Brass Band, grups de combo, harmonia i improvisació i del projecte comunitari “Un infant, un instrument”.

Ha realitzat els estudis de Llicenciatura de Música especialitats saxòfon i piano (ESMUC);Màster en Formació del Professorat ESO, Batxillerat, Formació Professional i Ensenyaments d’Idiomes, especialitat Música; i ha estudiat a l’Aula de Música Moderna. Ha assistit a màster classes d’improvisació i jazz amb Jerry Bergonzi, Tim Garland, ChrisCheek, i ha realitzat l’Stage a l’Escola de Jazz de Didier Lockwood (França).

Dins l’àmbit artístic ha participat en diversos festivals de jazz nacionals i internacionals, com ara el Festival de Jazz Malves a Minervois, Festival des jazz 2 Cités a Carcassona, Festival “Jazz sous les châtaigniers“ a Roquefère; Festival “Jazz sur son 31” a Luchon; Festival de jazz a Conilhac-Corbières; a diverses edicions del Festival de jazz a Tortosa i actualment al Festival Música als Parcs, a Barcelona.

Ha treballat com a professor en diverses escoles de música, i forma part de l’equip de l’escola municipal de Sant Vicenç des del 2013.

Myriam DÍEZ CASAS

Professora de violoncel, sensibilització, llenguatge i coral.

Ha estudiat al Conservatori municipal de musica de Manresa amb les professores Anna Costa i Amparo Lacruz, ha rebut classes dels professors Amat i Manuel Martínez del Fresno i ha estudiat al conservatori del Liceu.

Dins l’àmbit professional, ha col·laborat amb grups de cambra i amb l’orquestra de Mollet.
Ha treballat com a professora de violoncel i llenguatge a l’escola de música de Sant Vicenç de Castellet, Navarcles, Pla del Penedès i Puig-reig.

Forma part del claustre de l’escola municipal de música de Sant Vicenç des del 2008.

Ignasi LLOVET ROCA

Professor de bateria, grup de percussió-Brass Band, i membre del projecte comunitari “Un infant, un instrument”

Ha estudiat a l’Esclat Música amb el professor de bateria Xavi  Camp. Més tard va estudiar amb Lluís Ribalta i Marc Miralta, i posteriorment al Taller de Músics amb César Martínez i Ramón Ángel Rey. Obté el Certificat de nivell 8 de Drum kit, Rockschool.

Dins l’àmbit professional, ha tocat amb els grups Boogie Dreams, Aramateix, Efedefunk, Palance i Albert Palomar i actualment toca amb els Grup Macedònia i Els Fugitius, amb els quals ha realitzat diversos enregistraments de CDs. Actualment treballa a les escoles de música de Sant Vicenç de Castellet, l’Esclat i Tallers Musicals.

Forma part del claustre de l’escola municipal de música de Sant Vicenç des del 2008.

Joan MIRANDA VALLÈS

Professor de piano clàssic i modern, baix elèctric, grup de cambra, combo, harmonia i improvisació.

Obté el títol Professional de Piano l’any 2001, de la mà del professor Josep Lluís Pérez al Conservatori Professional de Música de Manresa. Ha estudiat piano modern i harmonia amb Manel Camp a “L’Esclat” de Manresa, i continua els seus estudis amb els professors Aruàn Ortiz i Joan Monné a l’escola “El Taller de Músics” de Barcelona.

Ha tocat amb diferents grups com: DymauBcn, N’funkats, Jazzmanners, La Gustet, Damià Olivella, Less is more, Petit Electric Band (Blues), Oriol Barri. Ha actuat en diferents Festivals d’arreu de Catalunya com ara Festival de la Mercè 2009, Black Music Festival 2011, Mercat de Música Viva de Vic 2011, Festival de Blues de Manresa 2011 i Festival Barnasants 2018.

Ha gravat els cds “Un nou sentit” (Divucsa 2012) i “Origen” (RGB 2014) amb Damià Olivella, “Walking on the rhythm” (2006) amb el grup N’funkats… i diverses col·laboracions en altres discs.

Ha treballat en diverses escoles de música i forma part del claustre de l’escola de música de Sant Vicenç des del 2002.

Àlex MOLAS CRUCES

Professor de guitarra clàssica, flamenca, moderna, taller de guitarra i ukelele.

És guitarrista titulat en el Conservatori del Liceu de Barcelona amb el mestre Manuel Granados. La seva trajectòria musical combina diferents vessants, des de la docència fins a cantautor i composició.

Com a compositor cal destacar la banda sonora del vídeo reportatge Experimentando del fotògraf Jesús Robisco pel Ballet Nacional de España. Així també, és el fundador i cantautor del grup musical Pal Margen. Ha col·laborat amb diverses figures destacades del jazz-fusió, entre elles, Joaquín Sánchez Gil o Alejandro del Barco.

Ha treballat en diverses escoles de música, i forma part del claustre de l’escola municipal de Sant Vicenç des del 2013.

Elisabet PLANS ROIG

Cap d’estudis

Professora de piano, sensibilització, llenguatge, coral, especialista de música a l’Escola bressol municipal “El Niu”, professora del projecte Un infant, un instrument.

L’any 2003 obté el títol de professora especialitat piano al Conservatori Professional de música de Manresa. L’any següent obté el títol de professora especialitat Solfeig, Teoria de la Música, Transposició i Acompanyament en el mateix Conservatori.

Ja de molt jove, comença a treballaren els inicis de l’ Escola Municipal de música de Sant Vicenç de Castellet, sota la direcció del mestre Francesc Vila. Ha treballat en diverses escoles de música com ara l’Espill i l’Escola de música de Solsona. Ha tocat en diversos grups musicals com ara el grup de versions Massa Malta.

Forma part del claustre de Sant Vicenç de Castellet des de l’any 1989.

Josep RACERO ALBERCH

Professor de piano, llenguatge musical, coral.

Inicia els seus estudis de cant, piano i clarinet a l’Escolania de Montserrat de la mà del mestre P. Ireneu Segarra. Segueix els estudis al Conservatori de Manresa. A continuació entra formar part de l’Ensemble Vocal del Taller de Músics, dirigit per Ana Finger. A l’Escola de Música Moderna Badalona, cursa harmonia, guitarra i piano modern. I des de 2018 està cursant el Títol Superior Oficial en l’especialització de Piano Modern Jazz, a l’Escola Superior de Música Jam Session, de Barcelona.

Com a intèrpret ha enregistrat nombrosos CDs i realitza gires amb l’Escolania de Montserrat; amb l’Ensemble Vocal del Taller de Músics; forma part d’un tribut a BeeGees; és cantant al programa “Nit d’Èxits” de la televisió balear IB3; és cantant i guitarrista del grup Tandem. Amb el seu projecte en solitari actua a diversos locals de New York i arreu de la península. El 2015 actua al Festival Canet Rock com a component de la Banda Impossible. I actualment lidera el grup de versions Star3 i el grup de temes propis EnZeL. Ha realitzat nombrosos enregistraments amb aquestes formacions.

Ha treballat a diverses escoles de música i forma part del claustre de l’escola de música de Sant Vicenç des del 2016.

Mar ROBLES FERNÁNDEZ

Professora de guitarra, llenguatge, coral i taller de batucada

Ha estudiat el Màster en Pedagogia per Músics a l’Escola Superior de Música (ESMUC) i ha realitzat el Títol Superior de Música amb l’especialitat de Musicologia i amb l’instrument de guitarra, també a l’ESMUC. Ha treballat en diverses escoles de música com a professora de guitarra clàssica i moderna, ukelele, sensibilització musical, llenguatge musical per a infants i adults, cant coral i batucada.


Ha tocat com a guitarrista en formacions de duo de guitarres clàssiques, ha format part de grups de música de fusió (rumba, reggae, ska), ha format part d’un duo de versions amb loopers i ha enregistrat un CD junt a un grup de fusió. Actualment és guitarrista i vocalista a la banda de samba cantada, Parakundê, com també al duo Loopack.

Ha treballat en diferents escoles de música, com ara Vacarisses i forma part del claustre de Sant Vicenç des del 2019.

Profesor1-svc

Marc RODRÍGUEZ BALLARÀ

Professor de guitarra, llenguatge, grup de guitarres

Inicia els seus estudis musicals a la nostra escola de música i seguidament continua el Grau Mitjà al Conservatori de Manresa. Realitza els primers estudis de guitarra clàssica amb els professors de l’escola Xavier Soler i Marina Puigdellívol. Continua al Conservatori amb el professor Josep M. Mangado i amb Montserrat Masramon, amb qui crearien el primer grup de guitarres del Conservatori. També estudia Magisteri Musical a UAB,  postgrau en Gestió i Polítiques Culturals i màster en Gestió d’Institucions i Empreses Culturals a la UB.

De ben jove entraria en el món de la docència a l’Escola municipal de música de Sant Vicenç, amb 17 anys comença a donar classes de guitarra. També ha treballat a l’escola FEDAC Monistrol, Esclat Música de Manresa, CEIP St. Jordi de Fonollosa, Manresa d’Equipaments Escènics – Teatre Kursaal i a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet. Ha format part i ha acompanyat diferents grups corals de la comarca del Bages i des de fa molts anys s’encarrega de la coordinació musical de l’Associació Musical Castellet.

Forma part del claustre de Sant Vicenç des del 2001.Elisabet Soler

Elisabet SOLER SERRA

Directora

Professora de cant modern, cant clàssic, llenguatge, cor jove.

Ha realitzat el Postgrau en música i moviment (URL); ha obtingut el Títol professional de cant al Conservatori de Manresa, centre on també ha estudiat piano. Obté el certificat de nivell 1 i 2 d’ Estill Voice Training (Voice Craft), Londres;  ha estudiat al Taller de Músics, Barcelona. Dins l’àmbit del cant, ha rebut masterclasses i seminaris de Margarida Lladó, Paul Farrington, Gillyane Keyes, Jeremy Fisher, Rosana Eckert, entre d’altres. En l’àmbit de la pedagogia ha rebut formació, entre d’altres, de Veronika Kinsky, Karin Greenhead,  Ruth Schneidewind i Marta Canellas. En paral·lel obté la Llicenciatura en Biologia i la Llicenciatura en Traducció i Interpretació.

Professionalment ha treballat en diversos sectors, entre els quals l’ensenyament de la música des del 2004. Des del punt de vista artístic, ha fet enregistraments i composicions comercials, i ha estat la cantant de grups com No Hi Som (pop-rock); Grup Vocal Eumèlia (octet vocal); Tok de Prop (pop-jazz); Coll@age (pop) i actualment és membre del grup Odd Beatles (Beatles jazz) i del projecte duet amb David Martell: Músiques des del mirall.

Forma part del claustre de l’escola municipal de música de Sant Vicenç des del 2004.

Carme TOBIAS FERRER

Secretària acadèmica

Professora de violí, sensibilització, llenguatge, coral, orquestra i grup de violins.

Cursa els seus estudis al Conservatori Profesional de Música de Manresa amb el mestre Josep Maria Serra i Rigall i obté la Diplomatura de violí al Conservatori Superior de Música del Liceu. Realitza els estudis superiors amb la professora Eva Graubin i es llicencia de violí al Conservatori Superior de Música del Liceu. Ha assistit a classes i cursos de grans violinistes com són Gonçal Comellas, Joe Park i YehudiMenuhin.

Pel que fa a l’àmbit professional ha treballat a diverses escoles de música, com Fonollosa i Navarcles i Sant Vicenç. Ha format part de l’Orquestra de Cambra de Granollers, de l’Orquestra del Berguedà, del “Trio en Si” i del grup de titelles i música per infants ” Les Titimuses”.

Forma part del claustre de l’escola municipal de música de Sant Vicenç des del 1996.